Wil je jouw website nét even dat extra’s meegeven?

Een One Page of Multi Page website heeft al heel veel mogelijkheden. Maar soms wil je nét dat extra’s. Dit zijn de extra opties voor jouw website.

Teksten redigeren

€ 100,-

Ik kijk jouw teksten na en pas zonodig woordgebruik en zinsconstructies aan, zodat de tekst voor jouw klant aantrekkelijk is om te lezen.

Social media integratie

€ 50,-

Wil je meer dan alleen een link naar je social media kanalen? Je kunt bijvoorbeeld een Instagram of Facebook feed op je website tonen voor een volledige social media integratie.

Site bijwerken

€ 17,50

Wil je aanpassingen op je site doorvoeren, maar zie je het niet zitten om dat zelf te doen? Jij bent hier misschien uren mee bezig, terwijl ik het zo aangepast heb. Tarief per kwartier.

Extra pagina’s

€ 20,-

Heb je niet genoeg aan 8 pagina’s? Geen probleem! Je kunt jouw website uitbreiden met zoveel pagina’s als je wilt. Prijs per extra pagina.

Blog

€ 75,-

Schrijf je regelmatig nieuwe berichten? Dan wil je waarschijnlijk een blogfunctionaliteit op jouw site. Met deze extra optie zorg ik voor een goede berichtenstructuur en een integratie van jouw berichten op bijvoorbeeld de homepage.

Beveiligd gedeelte

€ 130,-

Wil je een bepaald gedeelte van je site afschermen? Met een beveiligd gedeelte bepaal jij wat je bezoekers mogen zien. Geef ze toegang tot een deel van je website dat alleen met een gebruikersnaam en wachtwoord te bereiken is.

Andere wensen?

Heb je wensen voor jouw website die hier niet tussen staan? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met me op om te overleggen over jouw ideeën.