Veelgestelde vragen

Uit hoeveel pagina's kan mijn website bestaan?

Een One Page website heeft 1 lange scrollpagina. Een Multi Page website heeft standaard tot 8 pagina’s, maar kan uitgebreid worden met oneindig veel pagina’s. Kijk bij extra opties voor de mogelijkheden.

Blijf ik zelf eigenaar van mijn website?

Jazeker! Jij blijft volledig eigenaar van je website en domeinnaam. Dus na de oplevering zit je nergens meer aan vast.

Sluit de website aan bij mijn huisstijl?

Er zijn heel veel mogelijkheden om het design van jouw website aan te laten sluiten bij je huisstijl. Heb je nog geen huisstijl? Dan bepalen we samen een sfeer en stijl die jou aanspreekt.

Zijn de genoemde prijzen inclusief of exclusief btw?

Alle op de site genoemde prijzen zijn per 1 januari 2020 vrij van btw.

Ik heb geen tijd om mijn website bij te houden. Kun jij dat ook doen?

Het zelf bijhouden van je website is vrij eenvoudig. Maar mocht je het niet zien zitten om dit zelf te doen of er geen tijd voor hebben, dan kan ik dit werk voor je uit handen nemen. Kijk bij extra opties voor de mogelijkheden.

Moet ik mijn website ook door jou laten hosten?

Nee. Je regelt zelf de hosting* van je website en kunt hiervoor elke partij kiezen die je wilt. In tegenstelling tot sommige andere bedrijven, zit je na de oplevering van je website nergens meer aan vast. Een goede hosting is wel belangrijk, want dit bepaalt o.a. hoeveel ruimte je hebt voor je site en hoe snel deze is.

*Hosting is het gebruik maken van een stukje van een server. Je krijgt ruimte voor opslag en de server zorgt voor een constante verbinding met het internet.